We hebben nu al kunnen genieten van de eerste warme zonnige dagen: wat is het heerlijk! Het duurt nog wel even voordat we echt de zomerjurkjes en bikini’s uit de kast kunnen halen, maar als het zo ver is, wil je natuurlijk wel lekker in je vel zitten. Nu is het dé tijd om deze hardnekkige vetrolletjes aan te pakken en je SUMMERBODY te realiseren! Ondanks dat je flink aan het sporten bent en je een gezond voedingspatroon hebt, blijven die vervelende vetrolletjes en cellulite zichtbaar. Wij hebben een aantal oplossingen, waardoor je afscheid kunt nemen van die laatste plaatselijke vetophopingen en cellulite:

Met de nieuwste behandelmethode, Cryolipolyse, worden de plaatselijke vetrolletjes aangepakt. Tijdens de behandeling worden de vetcellen ‘bevroren’ en vervolgens door het lichaam op een natuurlijke manier afgevoerd. Deze vetcellen worden dus definitief verwijderd. Cryolipolyse is pijnloos, non invasief en je kunt meteen weer verder met je dagelijkse bezigheden.

LPG Endermologie is een mechanische bindweefselmassage die de celstofwisseling in de huid activeert, waardoor de vetafbraak, de doorbloeding en aanmaak van collageen worden gestimuleerd. Al ruim 30 jaar is Endermologie een bewezen techniek om o.a. cellulite, plaatselijke vetrolletjes en huidverslappingen aan te pakken. Met het nieuwste LPG apparaat kunnen we een sneller en beter resultaat behalen; na de derde behandeling is er al zichtbaar resultaat. Cryolipolyse is zeer goed te combineren met Endermologie en deze combinatie zal een geweldig mooi resultaat opleveren.

Uiteraard is de leefstijl erg belangrijk om het lichaam gezond en in vorm te houden. Hierbij spelen veel factoren een rol, zoals voldoende beweging, vitamine D opname (door de zon) en water drinken. Waarschijnlijk weet iedereen wel dat één van de belangrijkste factoren voeding is. Je bent wat je eet; het lichaam haalt de bouwstoffen uit voeding.
Als je moeite hebt om op gewicht te blijven, geven we graag een persoonlijk voedings- en bewegingsadvies. Het is wellicht ook fijn om kennis te maken met SLIMdiet. Door de hoge inname van eiwitten en beperking van koolhydraten, suikers en vetten worden vetreserves in het lichaam afgebroken en blijft de spiermassa behouden. Een snelle en veilige methode om 6 tot 8 kg gewichtsverlies per maand te behalen. SLIMdiet is overzichtelijk, eenvoudig en betaalbaar.

Wacht niet tot je dat leuke zomerjurkje aan wilt trekken en je erachter komt dat het niet zo flatteus staat als dat je gedacht had. Begin op tijd aan jouw SUMMERBODY. Neem nu contact op om een vrijblijvend advies en intakegesprek in te plannen. We gaan er samen voor zorgen dat je straks lekker in je vel al die mooie jurkjes kan dragen 😉