Cryolipolyse is de nieuwste methode om van hardnekkige vetrolletjes af te komen. De behandeling is non-invasief, pijnloos en zonder lange hersteltijd. Vet cellen worden plaatselijk aangepakt bij de buik, lovehandles, rug, benen, knieën, armen of onderkin.

Cryolipolyse is een afslankbehandeling voor plaatselijke vetophopingen. Hardnekkige vetrolletjes die door diëten en sporten niet verdwijnen, kunnen hiermee worden aangepakt. Door de vetcellen te ‘bevriezen’ degenereren deze en worden ze door het lichaam op een natuurlijke manier afgevoerd. Na ongeveer 6 weken kan men de grootste verandering zien en kan een volgende behandeling plaatsvinden. Het proces van vet cellen afbreken en afvoeren kan tot 6 maanden na de behandeling nog steeds plaatsvinden. Per cryolipolyse behandeling nemen de vet cellen met ongeveer 20% af; de ‘bevroren’ vetcellen zijn definitief verwijderd. Gemiddeld zijn er 1-3 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Afhankelijk van de leefstijl kan er 1x per jaar een onderhoudsbehandeling plaatsvinden om het resultaat te behouden. Met een gezond voedingspatroon, voldoende beweging en een gezonde leefstijl blijft het resultaat van cryolipolyse zeer lang behouden. Wij geven ook graag advies over voeding, beweging en eventuele supplementen.

Cryolipolyse i.c.m. LPG Endermologie zal sneller en een mooier resultaat opleveren; de afvalstoffen worden door de Endermolgie behandelingen sneller afgevoerd en de huid wordt extra verstevigd. Vraag naar onze combinatieprijzen.

Procedure: vooraf wordt een een intake gedaan en een gezondheidsverklaring ingevuld om eventuele conta-indicaties voor de behandeling uit te sluiten. Met een applicator wordt het te behandelende gebied vacuüm gezogen en gedurende gemiddeld 45 minuten gekoeld.

Cryolipolyse is veilig; er zijn geen schadelijke bijwerkingen en nadelige gevolgen na de behandeling.

Openingsactie:
1 zone   =  125,-   95,-
2 zones =  175,-   145,-
3 zones =  225,-   195,-
4 zones =  275,-    245,-

Maak vrijblijvend een afspraak voor meer informatie en een kosteloos intake.