Instituut Zilverschoon

Instituut Zilverschoon is in 1986 opgericht door Ria van Gerven, gevestigd aan de Berg nr. 48 in Nuenen, in het centrum van dit mooie Brabantse dorp. Tijdens de eerste jaren van het bestaan van dit schoonheidsinstituut, richtte Ria zich met name op het verzorgen van gezichtsbehandelingen. Ondersteund door haar opleiding diëtiek, werd al snel de combinatie met afslankbehandelingen geïntroduceerd.

Tweede vestiging

In 1996 werd op een andere locatie, in Beek en Donk, de tweede vestiging van Instituut Zilverschoon geopend. In 2003 werden beide vestigingen gecombineerd in een nieuw pand met verschillende behandelruimtes aan de Berg nr.48a . Daarbij werd ook de eerste medewerker naast Ria zelf verwelkomd. Inmiddels zijn er bij Instituut Zilverschoon drie schoonheidsspecialistes werkzaam en wordt er in het instituut ondersteuning verleend door een cosmetisch arts.

Het aanbod is door de jaren heen sterk uit gebreid en omvat naast de ‘klassieke’ gezichtsbehandelingen en lichaamsverzorging, ook een groot aantal anti-aging behandelingen, evenals adviezen en behandelingen t.b.v. figuurcorrectie.

Berg nr.51 in Nuenen

Eind 2009 zijn we verhuisd naar ons prachtige pand aan de Berg nr. 51 in Nuenen, waar we in een ontspannende sfeer en in een groot aantal gespecialiseerde ruimtes een pallet aan behandelingen aanbieden.

Kwaliteit, eerlijk advies en hoge eisen

Instituut Zilverschoon staat voor kwaliteit, eerlijk advies en stelt hoge eisen aan de professionaliteit en deskundigheid van het team. Omdat het instituut alle specialisaties in huis heeft, krijgt u een optimale en vooral volledige behandeling. Dit resulteert in veel persoonlijke aandacht en een zichtbaar resultaat.

Voordat u kiest voor een behandeling in ons instituut, krijgt u desgewenst eerst een gratis en vrijblijvend kennismaking -en adviesgesprek. Uiteraard wordt een behandeling volledig afgestemd op uw huidtype en huidconditie.

Om die kwaliteit te garanderen, werken wij uitsluitend op afspraak.

Wij heten u van harte welkom!