Neem afscheid van hardnekkige vetrolletjes, cellulite en huidverslapping met behulp van Endermologie! Figuurcorrectie d.m.v. Endermologie is een mechanische bindweefselmassage en is een 100% natuurlijke methode om de celstofwisseling in onze huid te activeren en te stimuleren. U ervaart een stevige, intensieve en ontspannende massage.

Na 30 jaar ervaring en wetenschappelijk onderzoek is er sinds kort een nieuw apparaat: de Cellu M6 Alliance. Met de nieuwe inovatieve behandelkop worden 3 aandachtspunten in 1 handeling tegelijkertijd behandeld. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de combinatie van een roller én klep (dus niet alleen rollers zoals de oudere systemen). Het resultaat: sneller, effectiever een mooier resultaat; al vanaf de 3e behandeling is er zichtbaar resultaat. Dit is in alle opzichten innovatief en ver vooruitlopend binnen de wereld van mechanische bindweefsel systemen.

Maak kennis met de Alliance op vrijdag 19 oktober van 13.00u tot 20.00u. Wij geven u dan alle informatie over de Endermologie behandelingen, de Cellu M6 Alliance en ondersteunende producten. LPG Nederland zal ook aanwezig zijn om u vrijblijvend te informeren en u persoonlijk advies te geven.

Bent u benieuwd wat wij en Endermologie voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op om u aan te melden voor 19 oktober.
U bent van harte welkom!