SUPP24 Skin Collagen

Echte schoonheid komt van binnen en dat is een feit. De conditie van onze huid, haren en nagels zijn een weerspiegeling van onze gezondheid. Als we echt resultaat willen behalen met diverse behandelingen en producten, dan moeten we ons ook richten op de binnenkant. SUPP24 Skin Collagen is een vernieuwend beautyproduct in een 60ml flesje dat boordevol marine collagen, hyaluronzuur, vitaminen en mineralen zit. Je neemt het elke dag als shot, waardoor de huid en het lichaam iedere dag opnieuw worden voorzien van essentiële stoffen die huidveroudering tegengaan.

Wat maakt Skin Collagen zo bijzonder?

Collageen is het meest belangrijke eiwit in je lichaam en dé bouwstof van je huid. Vanaf je 25e jaar, maakt je lichaam minder collageen aan. Je krijgt rimpels en oneffenheden en je gewrichten worden stijver. Je kunt dit afremmen door je collageenvoorraad aan te vullen. Belangrijk is daarbij dat je wel het juiste type collageen binnen krijgt. In Skin Collagen vind je alleen hoogwaardige marine collageen, ook wel vis collageen. Dit type collageen lijkt het meest op het menselijke collageen en geeft daarom het beste resultaat. Daarbij hebben we gekozen voor de hoogst mogelijke dosering, namelijk 10 gram marine collageen per 60ml flesje.

https://supp24.nl/product/skin-collagen/

Omegaflow

Het is wetenschappelijk bewezen dat omega-3 vetzuren (EPA en DHA) positieve effecten heeft op veel factoren, zoals het hart, het gezichtsvermogen en de hersenfunctie. Maar liefst 20% van het vet in onze hersenen bestaat uit Omega-3 DHA; het is een belangrijke bouwsteen voor hersenen (zoals calcium dat is voor de botten). Omega-3 is tevens belangrijk voor een gezonde, mooie huid en kan helpen bij een probleemhuid zoals eczeem of acné. De visolie van Omegaflow is van zeer goede kwaliteit: het is schoon, vers, natuurlijk en duurzaam.

www.omegaflow.nl

AOV /ORTHICA

De supplementen van AOV en Orthica zijn zuiver, optimaal gedoseerd en zeer goed opneembaar. AOV gebruikt in de producten alleen vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen die zo dicht mogelijk bij de natuur staan. Orthica producten worden naar de laatste wetenschappelijke inzichten ontwikkeld en voldoen aan strenge kwaliteits- en zuiverheidseisen. Orthica producten bevatten gerichte combinaties van kwalitatief hoogwaardige ingrediënten in optimale doseringen met heldere gebruiksadviezen.