Lieve klanten,

zoals we ook in een eerder bericht hebben laten weten, hebben we de moeilijke beslissing genomen om in ieder geval tot 6 april de salon te sluiten. We vinden het belangrijk om de verantwoordelijkheid te nemen om de gezondheid van onze klanten en onszelf te waarborgen. We kunnen jullie helaas niet helpen met behandelingen, maar de deur is niet helemaal dicht. We blijven bereikbaar via de telefoon, mail en social media om (huid)advies te geven en jullie kunnen de producten ook via deze manier blijven bestellen.

Om in deze periode de weerstand extra hoog te houden, hebben we mooie pakketten gemaakt met omega 3 vetzuren, gebufferde vitamine C* en/of supp24 SkinCollagen. In deze tijd is het belangrijk dat we goed onze handen wassen, maar dit kan ervoor zorgen dat de handen droog en schraal worden. Dr. Baumann heeft dé gezonde oplossing hiervoor: een erg fijne en snelintrekkende handcrème, of voor de extreem droge handen: de chapscream. Deze hebben we nog genoeg op voorraad :).

De komende tijd zullen we actiever zijn op social media met tips, adviezen en beantwoorden we jullie vragen. Heb jij een leuke vraag over huidverzorging, onze behandelingen, jouw huid(probleem), onze salon of een ander onderwerp… Stel ze dan aan ons!

We wensen iedereen een goede gezondheid en zorg goed voor jezelf en elkaar. Met vriendelijke groeten,

Ria & Eva

* Om iedereen te kunnen helpen, kan er per klant 1 pot vitamine C besteld worden.