Dermaplaning is een nieuwe trend overgewaaid uit Amerika. Een populaire behandeling onder de celebs waarbij de huid wordt behandeld met een speciaal chirurgisch mesje, waarbij de dode huidcellen, donshaartjes, fijne rimpeltjes en oppervlakkige pigmentvlekjes worden verwijderd. De donshaartjes veranderen niet van structuur door de behandeling en groeien gewoon terug als donshaartjes. Ook bij een vette of acné huid zonder ontstekingen is deze behandeling aan te bevelen. Het resultaat: een prachtige gladde, zachte huid die een mooie GLOW krijgt. Ook make-up ziet er prachtig uit na dermaplaning omdat de huid mooi egaal is.

De behandeling kan aangevuld worden met o.a. een bindweefsel massage, een masker met werkstoffen en een collageenbehandeling met de Beauty Angel om zo een optimaal resultaat te krijgen. De huid behandeld d.m.v. dermaplaning neemt meer werkstoffen op, waardoor het effect van de aanvullende behandelingen nog mooier is. Dermaplaning is geheel pijnloos en wordt als een ontspannende behandeling ervaren.

Bij een dermaplane behandeling wordt de huid vooraf gereinigd, met een fruitzuur lotion behandeld en afgesloten met een enzympeeling, zodat alle dode huidcellen na afloop volledig zijn verwijderd. Vervolgens kan men in overleg kiezen uit een aanvullende behandeling.

Dermaplaning kan elke 4-6 weken herhaald worden.

  •  €67,50 incl. een vliesmasker afgestemd op de huid.
  •  €77,50 incl. vliesmasker en Beauty Angel