Direct een frissere uitstraling door een cosmetische behandeling. Bij cosmetisch arts Christa Stojkovic kunt u terecht voor botox en fillers. U bent welkom voor een vrijblijvend en kosteloos advies .Tijdens het adviesgesprek worden uw wensen besproken, kijkt dokter Stojkovic nauwkeurig naar uw gelaat en geeft zij een eerlijk en deskundig advies. U wordt daarbij uitgebreid geïnformeerd over mogelijkheden die er zijn, het te verwachten resultaat en de eventuele risico’s. U bepaalt zelf of u tot een behandeling overgaat. Het belangrijkste is dat u een goed en vertrouwd gevoel heeft en u een weloverwogen beslissing maakt!

Uit veiligheid werkt zij enkel en alleen met tijdelijke afbreekbare inspuitproducten. De injectables zijn onder te verdelen in botox enerzijds en fillers / vulmiddelen (juvederm en sculptra) anderzijds. Deze producten geven resultaat met een duur variërend van 3-6 maanden voor de botox, tot 1 à 1,5 jaar voor de fillers en soms wel oplopend tot 2 à 3 jaar voor sommige vulmiddelen.

 • Botox wordt voornamelijk gebruikt om mimiekrimpels van de bovenste gelaatshelft (frons-, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes) te verminderen. Ook kunnen we met botox subtiel de wenkbrauwen liften. Voor heel specifieke indicaties wordt het soms ook op andere plaatsen in het gelaat toegepast.
  Botox wordt niet alleen gebruikt om mimiekrimpels te verminderen of voor te zijn, ook kun je met botox de zenuw-zweetklierovergang blokkeren. Ideaal voor mensen die last hebben van overmatig transpireren onder de oksels! Voor de duur van 3-9 maanden zijn de oksels dan (zo goed als) droog. Een kleine behandeling, maar heel effectief en veilig!
 • Vulmiddelen (juvederm en sculptra) zijn, desgewenst ook in combinatie met botox, voor allerlei indicaties te gebruiken; variërend van storende bovenliplijntjes, een diepe neuslippenplooi, afhangende mondhoeken, tot slaaplijnen, wanglijnen, volume van de lippen en volumeherstel van het gelaat.
  – Juvederm is een veelgebruikt tijdelijk vulmiddel dat uit hyaluronzuur bestaat; een stof die we ook gewoon in onze huid hebben. Hyaluronzuur trekt normaal gesproken vocht aan, wat voor hydratatie zorgt. In het vulmiddel is deze stof geconcentreerd, waardoor er op de ingespoten plaats meer vocht aangetrokken wordt en je op die manier op een hele natuurlijke manier vulling creëert. Effect is direct zichtbaar, maar optimaal na 2-3 weken. Juvederm is o.a. geschikt om diepte uit plooien te halen, lijnen te verzachtenvorm of volume terug te brengen of versteviging van de huid te geven.
  Door het inspuiten van het hyaluronzuur maakt het lichaam automatisch bindweefsel (collageen) aan, waardoor het vulmiddel mooi op z’n plek blijft zitten en de huid verstevigt. Ook wordt de huid gehydrateerd.
  Het resultaat houdt zo’n 8-18 maanden aan. Langzaam wordt de Juvederm afgebroken en verdwijnt het uit het lichaam.
   Sculptra is een filler die we voornamelijk voor volumeherstel gebruiken. Ook dit product is tijdelijk en afbreekbaar; met een uiteindelijk resultaat van gemiddeld 2-3 jaar. Sculptra bevat de stof polymelkzuur, welk na inspuiten voor een reactie van het lichaam zorgt waarbij bindweefsel (collageen) aangemaakt wordt. Dit bindweefsel zorgt voor de uiteindelijke vulling en versteviging van de huid. Ook weer een hele natuurlijke en veilige manier van werken.
  Het resultaat bij sculptra is niet direct zichtbaar, maar moet opgebouwd worden. Dit proces bestaat gemiddeld uit 3 behandelingen met ongeveer 6 weken daartussen. Heel geleidelijk aan wordt zo het bindweefsel aangemaakt en vulling gecreëerd.

De volgende data is Christa bij ons aanwezig:

Dinsdag 19 juli 2022

Donderdag 15 september 2022

Woensdag 12 oktober 2022

Woensdag 9 november 2022

Dinsdag 6 december 2022