Cryolipolyse is een non invasieve pijnloze behandeling voor oa. buik, lovehandles, rug binnenkant benen, knieën, onderkin. Een alternatief voor liposuctie

Cryolipolyse is een afslankbehandeling voor plaatselijke vetophopingen. Hardnekkige vetrolletjes die door diëten, en sporten niet verdwijnen kunnen hiermee aangepakt worden. Door de vetcellen te ‘bevriezen’ degenerenen deze en worden door het lichaam definitief opgeruimd. Dit proces duurt ongeveer 6 weken en hierna kan een volgende behandeling plaatsvinden. Per cryolipolyse behandeling nemen de vetcellen met ongeveer 20 procent af. Gemiddeld zijn er 1-3 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Ook kan er 1x per jaar een onderhoudsbehandeling plaatsvinden om het resultaat vast te houden. Cryolipolyse i.c.m. LPG Endermologie zal een nog mooier resultaat opleveren; de afvalstoffen worden door de Endermolgie behandelingen sneller afgevoerd en de huid extra verstevigt. Vraag naar onze combinatieprijzen.

Procedure: Vooraf wordt een een intake gedaan en een gezondheidsverklaring ingevuld om eventuele conta-indicaties voor de behandeling uit te sluiten. Met een applicator wordt het te behandelende gebied vacuüm gezogen en gedurende ongeveer 45 minuten gekoeld.

Cryolipolyse is veilig; er zijn geen schadelijke bijwerkingen en nadelige gevolgen na de behandeling.

Maak vrijblijvend een afspraak voor meer informatie en een gratis intake .