IZS-001-LOGO 268+www-def1_Bob1_13-12-2016
injectables_voor_en_na

Wat is het verschil tussen Botox & fillers?

Heeft u er ook genoeg van om telkens weer die vervelende “denk-rimpels” of verslapte “neus-lip-plooi” in de spiegel te zien. Tekent uw gezicht ouder dan dat u zich voelt? Dan hebben wij de oplossing met injectables. Kiest u voor Botox of fillers, zoals Restylane en Tyoseal voor iedereen is een passende oplossing.  Botox is een middel wat van origine werd toegepast in de oogheelkunde en neurologie om spasme tegen te gaan. Hedendaags wordt het vooral gebruikt voor cosmetische doeleinden. Het wordt ingezet bij kraaienpootjes, fronsrimpels, de voorhoofdspier en in sommige gevallen zelfs in de bovenlip. Het medicament Botox heeft als werking het tijdelijk uitschakelen van de spierfunctie. Hierdoor verdwijnen de rimpels  tussen de 3-6 maanden. Een enkeling heeft geluk en heeft er langer profijt van. Een rimpel valt loodrecht op de spier, wordt deze dus tijdelijk uitgeschakeld, dan valt direct de rimpel gedeeltelijk of geheel weg. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid Botox wordt gebruikt. Onze cosmetisch arts zal u daarin adviseren.

Heeft u nu de wens om vollere lippen, een strakkere kaaklijn, beter zichtbare jukbeenderen, een prominentere kin of een ingevallen neus-lippenplooi te verfraaien dan is een filler wat u nodig heeft.

Fillers zijn gecrosslinkedte Hyaluronzuren. Dit is een natuurlijke stof die in het menselijk lichaam voorkomt in bijvoorbeeld onze kraakbeenderen, oogbal maar ook in onze huid komt dit voor.Het versoepelt, hydrateert en bouwt op.  Het woord gecrosslinked ofwel verknoopt geeft aan dit er moluculair een verandering heeft plaatsgevonden waardoor het Hyaluronzuur langer blijft zitten in de huid. Wanneer er normaliter gebruik wordt gemaakt van een pure Hyaluronzuur, verdwijnt dit sneller in de huid nadat het is ingspoten. Het menselijk lichaam zo is gemaakt dat dit het weer afbreekt en dus geleidelijk aan verdwijnt. Bij gecrosslinked Hyaluronzuur is dit dus niet het geval. Afhankelijk van het te behandelen gebied wordt een keuze gemaakt door onze arts welke middel wordt geinjecteerd en het beste toepasbaar is.

Tevens verzorgen wij  met ‘injectables’ voor zowel lichaam als gelaat, voor de man en voor de vrouw de meest doeltreffende afslankbehandelingen.

 

Manvrouw_achter