Verwijderen plaatselijke vetophopingen door Lipomassage™

Het vrouwelijke lichaam slaat vet op bepaalde plaatsen zoals dijen, billen, heupen, bovenarmen en buik. Het is lastig deze lokale vetophopingen kwijt te raken. D.m.v. een doelgerichte lipomassage™ op geselecteerde plaatsen van het lichaam wordt een snel en effectief resultaat bereikt na een zestal sessies.

Een goed opgeleide en ervaren medewerkster analyseert voor aanvang van de behandelingen waar vetophopingen zich bevinden en op welke wijze deze kunnen worden verwijderd. Wij voeren vervolgens in een aantal opeenvolgende sessies lipomassages uit m.b.v. geavanceerde LPG apparatuur. Hierbij wordt de huid en het daaronder liggende bindweefsel met vetophopingen intensief gemasseerd door een handstuk met daarin een tweetal rollers, waardoor overtollige vetcellen worden afgebroken.

Één van de toepassingen van deze methode is het gladtrekken van de bekende ‘sinaasappelhuid’.

Verstevigen van de huid

Na een dieet, na een zwangerschap, tijdens de menopauze, of gewoon met het ouder worden, verliest de huid aan stevigheid en elasticiteit. D.m.v. massage op basis van de Endermologie™ methode worden zogenaamde fibroblasten in de huid aangemaakt die de aanmaak van collageen en elastine in de huid bevorderen, waardoor de huid aan stevigheid wint.

Contourverbetering door Endermologie™

Het afbreken van plaatselijke vetophopingen en het verstevigen van de huid op basis van de Endermologie™ methode leidt tot een duidelijke contourverbetering waardoor u zich

zekerder, prettiger en jonger voelt!

Optimaal resultaat

Om een optimaal resultaat te bereiken adviseren wij de Endermologie behandelingen te combineren met het SLIMdiet proteïnedieet.

Met behulp van  maaltijdvervangers, welke veel eiwittenen en weinig koolhydraten bevatten, worden vetten nog sneller afgebroken en wordt er op een doeltreffende en aangename manier voor de gewenste gewichtsafname gezorgd.