IZS-001-LOGO 268+www-def1_Bob1_13-12-2016
1210675_orig

DR. BAUMANN

Sinds zijn oprichting in 1989 is DR. BAUMANN COSMETIC uitgegroeid tot een vaste waarde voor wie belang hecht aan een natuurlijke huidverzorging van hoge kwaliteit. Deze wordt bereikt door een selectie van die natuurlijke ingrediënten die de gezondheid en de werking van de huid maximaal respecteren en versterken. Onder deze voorwaarden wordt de lijst van bruikbare ingrediënten zeer sterk ingekort  omdat vele synthetische, maar ook vele natuurlijke ingrediënten, niet werkzaam genoeg zijn om de beloofde of gewenste resultaten te kunnen verzekeren. Soms zijn ze zelfs schadelijk voor de huid. Een vakkundig juiste selectie is dan ook van groot belang voor de gezondheid en de schoonheid van uw huid.

Het is zeer moeilijk om goede huidverzorgingsproducten uit te kiezen zonder over de juiste informatie te beschikken. Als consument staat u er meestal alleen voor. Instituut Zilverschoon wil dat veranderen en geeft u informatie over:

DE WERKING VAN COSMETISCHE INGREDIËNTEN
Dit is belangrijke informatie om een gezonde én doeltreffende huidverzorging te kunnen selecteren. Zonder goede ingrediënten geen goed product.

LEES MEER

DE PRODUCTEN VAN DR. BAUMANN COSMETIC
Indien u op zoek bent naar een natuurlijk, gezond en efficiënt bionoom alternatief voor uw huidige verzorging, dan staan u enkele honderden producten ter beschikking.

LEES MEER